De Therapie

Jij bent anders dan ik. Daarom is de juiste aanpak van onze klachten ook anders. Ook al lijken onze klachten misschien op elkaar. Iedereen heeft dus een persoonlijke aanpak nodig. Om duidelijk in beeld te krijgen wat voor jou de juiste aanpak is, moeten we ontdekken wat de oorzaak van je klachten is. Hoe meer we weten, hoe effectiever de aanpak is, dus hoe eerder je van je klachten af bent.

In de aanpak van je klachten kan ik gebruik maken van uitgebreide kennis en vele technieken, maar ik kan t niet alleen. Jij moet gemotiveerd zijn om je gewoonten te veranderen, want ” Doe wat je altijd deed, dan hou je wat je hebt.” 

In mijn aanpak maak ik gebruik van fysiotherapie, orthomoleculaire therapie met o.a.:

Advies over je houding, beweging, passende voeding en voedingsstoffen (vitamines en mineralen), oefeningen, gebruik van tape, ademhaling, fasciatherapie en darmtherapie. Ik kan gebruik maken van laboratorium onderzoek.

Fibromyalgie therapie kan alle de bovenstaande therapieonderdelen bevatten. Gegoten in jouw persoonlijke verhouding en mix.

Ben je benieuwd of mijn therapie bij jou past? Je kunt me vrijblijvend bellen op mijn vragenuurtje of een e-mailje sturen naar sietske@eatcleanmovebetter.nl  

Eat Clean Move Better is lid van de beroepsvereniging het MBOG , de maatschappij ter bevordering van de orthomoleculaire geneeskunde

Eat Clean Move Better maakt gebruik van het laboratorium RP Sanitas Humanus.